Kvinnor som vi - Dolly Alderton

Nina George Dean är en framgångsrik matskribent i London. Hennes mellannamn fick hon för att Wham! låg etta på topplistan den dagen hon föddes för 32 år sedan. Att passera trettio har inte direkt inneburit den okomplicerade befrielse Nina hade fått beskriven för sig. När hon träffar den charmerande Max via en dejtingapp verkar äntligen hennes lycka ha vänt. Men från att ha förklarat henne sin eviga kärlek på det mest romantiska sätt, går han plötsligt inte att få tag på. Det är inte bara Maxs profil i appen som har försvunnit, utan den verkliga Max verkar som uppslukad av jorden.

Samtidigt planerar Ninas ex-pojkvän sitt bröllop och hennes bästa vän väntar sitt andra barn. När Ninas älskade pappa glider allt längre in demensens dimma drömmer hon sig desperat tillbaka till ungdomstidens sorglösa vänskaper och relationer. Men livet är inte längre vad det en gång var.
 
Kommentar:
Nej men jag vet inte vad jag tycker om Kvinnor som vi egentligen. Visst funkade den att läsa, visst var den smårolig på sina håll, men mest av allt var den nog bittertråkig. Jag orkar inte med gnälliga karaktärer. Speciellt inte när de gnäller och ser ner på människor som de egentligen vill vara likadana som.
 
Det här var inte direkt dåligt, men den lämnar mig rätt så oberörd.
 
Fakta:
Originaltitel: Ghosts
Förlag: Norstedts
Antal sidor: 374