Karriär & köksbesvär - Sophie Kinsella

Det här är berättelsen om en flicka som behöver ta det lugnt. Som behöver finna sig själv. Som behöver bli kär. Och som behöver upptäcka hur man använder ett strykjärn.

Samantha är jurist på en stor advokatfirma i London. Hon arbetar dygnet runt för att bli den yngsta delägaren någonsin. En dag begår hon ett misstag, som hotar hela hennes karriär. Men istället för att stanna och försöka fixa till det lämnar hon desperat London. Hon tackar ja till ett jobb som hemhjälp ute på landet, långt ifrån alla hon känner och med arbetsuppgifter hon inte har en aning om hur hon ska klara.

Kommentar:
Det här är en klassisk Kinsella-historia, fånig, skruvad och hejdlöst rolig. Jag älskar verkligen Sophie Kinsella, hon levererar alltid, och här levererar hon verkligen med besked. Jag kan rekommendera Kinsella i allmänhet, och den här boken i synnerhet, till den som är ute efter något roligt och lättsamt. Det här är något av det bästa jag läst av henne.

Jag gillar huvudpersonen Samantha, och hur hon går från stressad, karriärinriktad och på gränsen till utbränd storstadsbo, till att växla ner, att få ett liv, och hon lyckas till och med hitta kärleken. För så klart finns det en romantisk story inbakad i handlingen också.

Lysande chick-lit - läs den!

Fakta:
Förlag: Damm Förlag
Antal sidor: 368
Utgivningsår: 2010
Första meningen: Skulle du beskriva dig själv som stressad?
#1 - - Miss E:

Håller med - älskar boken och läste den hur snabbt som helst. Gillar det där med att man får en liten tankeställare...

#2 - - Emelie:

Jag gillade också den boken, tyckte man fick en sån skön må-bra känsla efter att det var utläst =)

#3 - - Lotta - hyllan:

Ja man fick verkligen en skön må-bra känsla efter att man läst klart :)

#4 - - carro:

Hej, har också läst boken, man kunde bara inte sluta läsa, den va helt underbar, är det någon som vet om det finns en fortsättning?? eller kommer komma någon??